Barack Obama deelt een afspeellijst met 20 nummers die hem hielpen toen hij president was

17 Nov 2020

Barack Obama deelt een afspeellijst met 20 nummers die hem hielpen toen hij president was

17 Nov 2020

Barack Obama heeft een afspeellijst met 20 nummers onthuld die hem hielpen inspireren toen hij president was.

Obama heeft de compilatie van zijn gekozen hits uitgebracht ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe memoires, A Promised Land.

Muzikanten op de afspeellijst waren onder meer BeyonceÌ, Bruce Springsteen en Eminem.

The Beatles, Fleetwood Mac en Jay-Z waren ook te zien.

Obama, 59, deelde de afspeellijst, die ook Bob Dylan, Frank Sinatra en Gloria Estefan bevat, op Instagram en gaf wat context achter zijn keuzes.

"Muziek heeft mijn hele leven altijd een belangrijke rol gespeeld - en dat was vooral het geval tijdens mijn presidentschap, "schreef hij.

" Terwijl ik mijn aantekeningen bekeek voorafgaand aan de debatten, luisterde ik naar Jay-Z's 'My 1st Song' of Frank Sinatra's 'Luck Be a Lady '. Tijdens onze tijd in het Witte Huis nodigden Michelle en ik artiesten als Stevie Wonder en Gloria Estefan uit om middagworkshops te geven met jonge mensen voordat ze een avondshow in de East Room gaven.

Hij vervolgde: “En er waren allerlei optredens die ik me altijd zal herinneren - zoals Beyoncé die 'At Last' uitvoert voor onze eerste dans bij onze inauguratie, Paul McCartney een serenade brengt aan Michelle in de East Room met Michelle en Bob Dylan die me een grijns toekijken voordat ze verdween na zijn uitvoering van 'Times They Are a-Changin '. ”

“ Dus ter ere van mijn boek dat morgen uitkomt, dacht ik dat ik een afspeellijst zou samenstellen met een aantal van die nummers. Ik hoop dat je ervan geniet. ”

Vind de volledige afspeellijst hieronder:

Obama, die bekend staat om zijn diverse muzieksmaak, deelt een afspeellijst met muziek waar hij elke zomer van geniet.