KSI geeft toe verrast te zijn door zijn eigen succes

29 Oct 2020

KSI geeft toe verrast te zijn door zijn eigen succes

29 Oct 2020

KSI kan zijn eigen succes niet geloven.

De 27-jarige ster heeft een succesvolle overgang gemaakt van YouTube naar rapmuziek, nadat hij eerder dit jaar zijn debuutalbum 'Dissimulation' had uitgebracht, en zelfs hij is geschokt door wat hij de afgelopen tijd heeft bereikt .

De rapper - die samenwerkt met Craig David voor de nieuwe single 'Really Love' - zei: "Twintig jaar geleden, toen ik met mijn ouders in de auto zat, luisterden we naar 'Seven Days' en 'Fill Me In' ... Dus ik heb zoiets van: 'Hoe ben ik hier terechtgekomen?' "

KSI en Craig zijn eigenlijk goede vrienden geworden sinds ze samenwerken.

De rapper noemde Craig de "aardigste man en erg leuk om mee samen te werken".

Hij zei tegen de BBC: "We klikten gewoon op, weet je? Bepaalde mensen waarmee ik heb gewerkt, jongen, ik heb het echt moeten forceren - maar met Craig is het zo gemakkelijk.

"Hij is de aardigste man en erg leuk om mee samen te werken."

KSI heeft een enorme online aanhang, met meer dan 10 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal.

Maar hij stond erop dat, ondanks zijn roem en populariteit, hij niet zou toestaan ​​dat het succes naar zijn hoofd stijgt.

Hij zei: "Het is gek, ik ga niet eens in studio's. Vaak speel ik gewoon de beat keer op keer en schrijf ik eigenlijk gewoon in mijn slaapkamer. "

De rapster heeft ook het gevoel dat hij het succes heeft verdiend dat hij nu geniet.

KSI - wiens vrienden hem kennen als JJ - geeft toe dat hij niet bijzonder getalenteerd is, maar hij denkt dat hard werken hem naar de top heeft geholpen.

Hij legde uit: "Ik denk dat hard werken 100% beter is dan talent. van de tijd.

"Ik heb altijd gezegd dat ik niet getalenteerd ben ... ik werk gewoon zo hard dat ik een niveau kan bereiken dat vergelijkbaar is met mensen die wel getalenteerd zouden zijn, en dan verder te breken."