Shawn Mendes zegt dat 'elk nummer' dat hij ooit heeft geschreven over Camila Cabello gaat

21 Oct 2020

Shawn Mendes zegt dat 'elk nummer' dat hij ooit heeft geschreven over Camila Cabello gaat

21 Oct 2020

Camila Cabello is niet alleen de duetpartner van Shawn Mendes. Ze is ook zijn muze.

De "In My Blood" -zanger werpt een beetje licht op zijn relatie met Cabello in de nieuwe trailer van zijn Netflix-documentaire In Wonder - en zegt dat "elk nummer" dat hij ooit heeft geschreven over haar gaat.

"Mijn nummer komt op de radio of zoiets en ik heb zoiets van: 'Alles gaat over jou. Ze zijn allemaal, ze zijn altijd over jou geweest'", vertelt Mendes aan het einde van de trailer, dinsdag uitgebracht. 'Ze zegt:' Wat bedoel je? ' Zoals: 'Ze gaan allemaal over jou. Zoals elk nummer dat ik ooit heb geschreven.' "

Mendes en Cabello, die samenwerkten aan 'I Know What You Did Last Summer' uit 2015 en 'Senorita' uit 2018 begon te daten in juli 2019.

De voormalige Fifth Harmony-zangeres verschijnt een paar keer in de trailer voor de aankomende doc, die fans meeneemt achter de schermen van Mendes 'recente wereldtournee. De 104-showtour was "behoorlijk intens" voor Mendes, die zich openbaart over zijn opkomst en zijn strijd om te blijven doen alsof hij "Superman" is.

"Dit is niet het verhaal over een beroemde muzikant. Dit is het verhaal over een opgroeiende man", vertelt hij.

In Wonder, dat belooft "ongekende toegang tot het privéleven van Mendes thuis te bieden" en jarenlang beeldmateriaal uit zijn leven en carrière bevat, gaat in première op Netflix op 23 november. Mendes 'vierde album, Wonder, verschijnt op 4 december.