Sir Elton John zal optreden tijdens het live-streamevenement Studio 2054 van Dua Lipa

26 Nov 2020

Sir Elton John zal optreden tijdens het live-streamevenement Studio 2054 van Dua Lipa

26 Nov 2020

Sir Elton John is de nieuwste gast waarvan is bevestigd dat hij op vrijdag (27.11.20) optreedt in het Dua Lipa's Studio 2054 livestream-evenement.

Het muziekpictogram - dat onlangs op Instagram Live sprong om bij te praten met de popmegastar - is de nieuwste muzikale gast die is bevestigd voor Dua's met sterren bezaaide virtuele evenement, dat is geïnspireerd door de iconische nachtclub in New York, Studio 54, die Elton vroeger bezocht.

Dua zei: "Het is mij een absoluut genoegen en een eer om aan te kondigen dat Elton John aanstaande vrijdag bij mij aanwezig zal zijn in Studio 2054. Een uniek wereldwijd muzikaal icoon, singer-songwriter en onberispelijke artiest, het wordt spectaculair! Hij is echt een muzikale royalty en ik ben opgetogen dat we samen zullen verschijnen. "

Elton voegde toe:" Ik vond het geweldig om met Dua te praten toen we elkaar een paar weken geleden op Instagram Live ontmoetten, ze is ongelooflijk slim en getalenteerd. Dus toen ze me vroeg om deel uit te maken van Studio 2054, zei ik 'ja!' in een oogwenk. Het is geweldig om deel uit te maken van een live optreden wanneer livemuziek op dit moment gewoon niet plaatsvindt en vooral op zo'n kleurrijke en creatieve manier. Als je virtuele livemuziek gaat doen, dan is dit de manier om het te doen. "

Het virtuele extravaganza zal ook optredens zien van de Belgische ster Angèle, Bad Bunny, FKA Twigs, J Balvin, Kylie Minogue , Miley Cyrus en Tainy.

De Grammy-winnaar - die net is genomineerd voor nog eens zes prijzen voor de ceremonie van 2021 - heeft een "gloednieuwe multidimensionale live-ervaring" beloofd voor het komende concert, die is ingesteld om te streamen vanuit een magazijn.

De fans van de 25-jarige zangeres worden getrakteerd op nummers van haar nieuwste disco-pop-LP 'Future Nostalgia', de remixeditie 'Club Future Nostalgia' en haar titelloze debuut uit 2017.

Een persbericht onthulde dat Dua "door op maat gemaakte sets, surrealistische tv-shows, rollerdisco's, extatische raves, trashy rocker-hangouts, voguing-balzalen en kleedkamers in diva-stijl zal bewegen. ”.